DETALJHANDEL

Sälj mer med omtanke & medvetenhet

En föreläsning om vad som krävs för att de som jobbar i butiken ska känna trygghet och stolthet för att kunna göra sitt bästa, där kunden är i fokus och där målet är ökad försäljning. Föreläsningen anpassas efter varje företags unika nuläge och behov.

border-yellow-3.jpg


INNEHÅLL

 • Konkurrens - vad är det

  Vi tittar på hur det ser ut på marknaden och vad det är som gör att vi står oss i konkurrensen om konsumenten

 • De olika stegen i säljprocessen

  Har ni en uttalad säljprocess? Om ja så förtydligar vi den tillsammans, om nej så definierar vi den tillsammans så att alla kan jobba med samma metodik och kundfokus.

 • Självinsikt

  Är syfte och mål väl kommunicerat till alla i organisationen? Kan vi berätta vår historia? Är vi stolta över den roll vi har i företaget? Är vi medvetna om att vi, oavsett roll är med och utvecklar företaget framåt? Har vi insikt om vilka kunder det som besöker oss och vad de behöver? Och vad är det egentligen vi säljer?

 • Det egna ansvaret

  Har vi sagt ja till vår roll på företaget så har vi också sagt ja till att alltid se till att företaget utvecklas framåt på bästa sätt.

 • Kundpsykologi

  Vad behöver kunderna för att vilja välja oss och känna sig trygga med att de valt rätt? Grundbehov, personlighetstyper och många målande och konkreta exempel som får oss att få en större förståelse för hur kunden tänker, känner och tar beslut.

 • Merförsäljning

  Är alltid omtanke och respekt om kundens tid. Att de valt just oss. Hur gör vi merförsäljning med omtanke och medvetenhet?

 • Produktkunskap

  Hur gör vi för att känna oss trygga i produktkunskapen?

 • Säljteknik

  Öva, öva, öva. De olika stegen med konkreta övningar som gör att alla känner sig trygga i att sälja med omtanke och medvetenhet.


BOKA MIG

Telefon: 070- 471 83 40
E-post: vanessa@vanessaleporati.com

Jag kan hjälpa dig och ditt företag att utvecklas.

 

NÅGRA AV MINA KUNDER

logotyper-dark.png

BOKA FÖRELÄSNING ELLER WORKSHOP

Telefon: 070-471 83 40 
E-post: vanessa@vanessaleporati.com

splasch-yellow.png

puffar-citat-anette-wide.png

puffar-citat-johan-wide.png

puffar-citat-lena-wide.png