OM MIG

Jag föreläser om försäljning, teamwork och kundbemötande


Jag brinner för att hitta potentialen hos individer och team och guida dem mot bättre prestationer. Målet med min insats är att man ska känna arbetsglädje och stolthet över den yrkesroll man har och prestera mer medvetet.


MIN BAKGRUND

Redan som ung väcktes mitt intresse för kommunikation när jag som 12-åring flyttade till Sverige utan att kunna språket. Redan ett år senare började min resa med kundbemötande och sälj inom detaljhandeln med mitt första helgjobb, och redan då blev jag uppfylld av den magi som kan uppstå i mötet med kunden och började studera detta närmare.

Det blev många år inom detaljhandeln och jag har sedan dess bland annat under 15 år drivit egen modeagentur med internationella varumärken och Skandinavien som marknad. De åren gav mig en en bred erfarenhet av relationsbyggande försäljning och förståelse för både leverantörers och detaljhandelns behov och utmaningar.

border-3colors.jpg

De senaste 8 åren har jag coachat, utbildat och föreläst inom sälj, kundbemötande och samarbete på mitt eget bolag.
Bland mina uppdrag finns både kortare och längre projekt i många olika branscher inom både privat och offentlig sektor, och detaljhandeln är självklart fortfarande en bransch som jag brinner för och jobbar mycket med.

Tillsammans med ett magiskt team är jag en av initiativtagarna till Stockholm Fashion District, en kreativ affärsmötesplats för den svenska modebranschen, med över 900 internationella och svenska varumärken representerade varje säsong.

Här har vi skapat en plattform för agenter, distributörer, leverantörer och inköpare inom mode, i Sverige och internationellt. Min roll idag är som Styrelseordförande. Jag verkar även som vice ordförande och affärsrådgivare åt medlemmar i handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Jag är utbildad och certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery. En pedagogik som ger självinsikt om både styrkor och utmaningar. Utifrån dessa insikter hjälper jag individer, team och ledningsgrupper att utvecklas och förbättra sina möjligheter att lyckas. Kontakta mig om du vill ta fram din unika personliga profil.

Jag tar uppdrag på svenska, engelska och italienska.

border-3colors.jpg


BOKA FÖRELÄSNING ELLER WORKSHOP MED MIG:

Telefon: 070-471 83 40 
E-post: vanessa@vanessaleporati.com
 

NÅGRA AV MINA KUNDER

logotyper-dark.png

BOKA FÖRELÄSNING ELLER WORKSHOP

Telefon: 070-471 83 40 
E-post: vanessa@vanessaleporati.com
Eller fyll i dina kontaktuppgifter och önskemål här så hör jag av mig.

sthlmfashion-logo+ram.png
atrade-logo+ram.png
Insights-logo-ram.png

puffar-citat-anette-wide.png

puffar-citat-johan-wide.png

puffar-citat-lena-wide.png